Usein kyse on automaattisesta ilmoituksesta: ylläpito on hoitanut päivityksen puolestasi. Jos sivusto aukeaa ja toimii normaalisti, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos jokin näyttää rikki päivityksen jälkeen, vastaa samaan viestiin tai avaa tiketti ja kerro, mitä näet.